Our Lady Of Medjugorje

Messages From 2008 In Romanian

Mesajul din 25 ianuarie 2008 "Dragi copii, va apropiati prin acest post al Pastelui de un timp de har. Inima voastra este precum pamantul arat si este pregatita sa primeasca fructul care va creste in bine. Copilasilor, sunteti liberi de a alege binele sau raul. De aceea va invit: rugati-va si postiti. Semanati bucuria si in inimile voastre va creste fructul bucuriei spre binele vostru si ceilalti il vor vedea si il vor primi prin viata voastra. Renuntati la pacat si alegeti viata vesnica. Eu sunt cu voi si mijlocesc pentru voi la Fiul meu. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

Mesajul din 25 februarie 2008 "Dragi copii, in acest timp de haruri va invit din nou la rugaciune si la renuntari. Ziua voastra sa fie intesata de rugaciuni arzatoare scurte pentru toti cei care nu au cunoscut iubirea lui Dumnezeu. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea." 02/2008


Aparitia anuala a Mirjanei Dragicevic-Soldo 18 martie 2008

Vizionara Mirjana Dragicevic-Soldo a avut aparitii zilnice din 24 iunie 1981 pana in 25 decembrie 1982. La ultima aparitie zilnica, dupa ce i-a fost incredintat al zecelea secret, Sf. Fecioara i-a spus ca va avea de acum inainte numai aparitii anuale in data de 18 martie si asa s-a intamplat in anii care au urmat.

Peste o mie de pelerini s-au adunat la Rozariu la comunitatea CENACOLO. Aparitia a inceput la 14:01 si a durat pana la 14:08. Mirjana a declarat:

N-am vazut-o pe Sf. Fecioara niciodata adresandu-ni-se astfel. Si-a intins bratele catre noi si cu bratele intinse asa a spus:

"Dragi copii, astazi intind mainile catre voi. Nu va fie teama sa le apucati. Ele vor sa va dea iubire, pace si sa va ajute in mantuire. De aceea, copiii mei, apucati-le. Umpleti-mi inima de fericire iar eu va voi conduce la sfintenie. Calea pe care va conduc este grea, plina de incercari si de caderi. Eu voi fi cu voi, iar bratele mele va vor sustine. Fiti perseverenti pentru ca la sfarsitul drumului, toti impreuna, in bucurie si iubire, ne vom putea tine de mana cu Fiul Meu. Veniti cu mine, nu va fie frica. Va multumesc."


Mesajul din 25 martie 2008 "Dragi copii, va invit sa lucrati la convertirea personala. Sunteti inca departe de intalnirea cu Dumnezeu in inima voastra, de aceea petreceti mai mult timp in rugaciune si adoratia lui Isus in Preasfantul Sacrament al altarului, ca sa va schimbe si sa puna in inimile voastre o credinta vie si dorinta de viata vesnica. Totul este trecator, copilasilor, numai Dumnezeu ramane. Sunt cu voi si va indemn cu dragoste. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

Mesajul din 25 aprilie 2008 "Dragi copii si astazi va invit sa cresteti in iubirea lui Dumnezeu ca o floare care simte razele calde de primavara. Tot astfel si voi, copilasilor, cresteti in iubirea lui Dumnezeu si duceti-o celor care sunt departe de Dumnezeu. Cautati voia lui Dumnezeu si faceti bine acelora pe care Dumnezeu vi i-a pus in cale si fiti lumina si bucurie. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

Mesajul din 25 mai 2008 "Dragi copii, in acest timp de har, in care Dumnezeu mi-a permis sa fiu cu voi, va invit din nou, copilasilor, la convertire. Lucrati la salvarea lumii in mod special cand sunt cu voi. Dumnezeu este indurator si daruieste haruri speciale si de aceea cereti-le prin rugaciune. Eu sunt cu voi si nu va las singuri. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

Mesajul din 25 iunie 2008 "Dragi copii, si astazi cu mare bucurie va invit sa ma urmati si sa ascultati mesajele mele. Sa fiti purtatori de pace si de iubire plini de bucurie in aceasta lume fara pace. Eu sunt cu voi si va binecuvantez pe toti cu Fiul meu Isus Regele pacii. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

Mesajul din 25 iulie 2008 "Dragi copii, in acest timp in care va ganditi la odihna trupului, eu va invit la convertire. Rugati-va si faceti astfel incat inima voastra sa ravneasca dupa Dumnezeu creatorul, Care este adevarata odihna a sufletului si a trupului vostru. Fie ca El sa va reveleze chipul Sau si sa va daruiasca pacea Sa. Eu sunt cu voi si mijlocesc inaintea lui Dumnezeu pentru fiecare dintre voi. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea."

Mesajul din 25 august 2008 "Dragi copii, si astazi va invit la convertirea personala. Fiti voi cei care se convertesc si, cu viata voastra, sa marturisiti, sa iubiti, sa iertati si sa aduceti bucuria Celui-inviat-din-morti in aceasta lume in care Fiul meu a murit si in care oamenii nu simt nevoia de a-L cauta si a-L descoperi in propria viata. Ado-rati-L si speranta voastra sa fie speranta pentru acele inimi care nu-L au pe Isus. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea" 08/2008

Mesajul din 25 septembrie 2008 "Dragi copii, fie ca viata voastra sa fie din nou o hotarare pentru pace. Sa fiti purtatori de pace bucurosi si nu uitati catraiti intr-un timp de haruri, unde Dumnezeu prin prezenta meava da mari haruri. Nu va inchideti, copilasilor, ci profitati de acest timp si cautati harul pacii si al iubirii pentru viata voastra ca sa deveniti martori pentru ceilalti. Va binecuvantez cubinecuvantarea mea de mama. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea." 09/2008

Mesajul din 25 octombrie 2008 "Dragi copii, va invit pe toti in mod special sa va rugati pentru intentiile mele, pentru ca prin rugaciunile voastre sa se opreasca planul Satanei pe acest pamant, pe zi ce trece din ce in ce mai departat de Dumnezeu, si care se pune in locul lui Dumnezeu si distruge tot ceea ce este frumos di bun in sufletul fiecaruia dintre voi. De aceea, copilasilor, inarmati-va cu rugaciunea si postul, ca sa deveniti constienti de cat de mult va iubeste Dumnezeu si faceti voia lui Dumnezeu. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea". 10/2008

Mesajul din 25 noiembrie 2008 "Dragi copii, si astazi va invit in acest timp de har sa va rugati pentru ca pruncul Isus sa se poata naste in inimile voastre. El, Care este adevarata pace, sa daruiasca pace prin voi lumii intregi. De aceea, copilasilor, rugati-va fara incetare pentru aceasta lume turbulenta fara speranta, pentru ca voi sa deveniti marturisitori de pace pentru toti. Fie ca pacea sa curga in inimile voastre ca un fluviu de haruri. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea." 11/2008

Mesajul din 25 decembrie 2008 "Dragi copii, voi alergati, lucrati, adunati, dar fara binecuvantare. Voi nu va rugati! Astazi va invit sa va opriti in fata ieslei si sa meditati la Isus pe care eu vi-L aduc si astazi, ca sa va binecuvanteze si sa va ajute sa intelegeti ca fara El nu aveti viitor. De aceea, copilasilor, puneti in mainile lui Isus vietile voastre, pentru ca El sa va conduca si sa va pazeasca de tot raul. Multumesc ca ati raspuns la chemarea mea." 12/2008


BackHomeOverviewInfo
Last Modified 12/29/2008